ZPITS Flex is voor een van haar opdrachtgevers op zoek naar brandwachten.

Functie-inhoud
Als brandwacht ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van anderen. Je houdt toezicht bij brandgevaarlijke werkzaamheden en werk(en) in besloten ruimten. Een brandwacht zorgt voor een veilige werkplek en weet hoe te handelen tijdens calamiteiten. Tijdens onveilige situaties signaleer jij het gevaar en neem jij waar nodig preventieve acties om zo de veiligheid te waarborgen.
We zoeken gemotiveerde aanpakkers die gedurende het hele bouwproces zorgdragen voor een schone (en dus veilige) werklocatie zodat andere collega’s zonder gevaar hun functie uit kunnen oefenen. Daarnaast kun je ingezet worden voor eenvoudige klusjes zoals het uitlopen van materialen of het bevoorraden van aanwezige ploegen. Je krijgt je opdrachten direct van de uitvoerder.
Je bent flexibel qua werkzaamheden en je hebt een goed verantwoordelijkheidsgevoel. Je conditie is uiteraard goed in orde.

Wat bieden wij?
Wij zijn compleet in veiligheid. De klantenkring waar onze opdrachtgever in de afgelopen jaren op heeft mogen rekenen, zijn actief in de industriële en maritieme sectoren zoals de scheepsreparatie, staal, (petro-) chemie, energie en de aan deze sector gerelateerde bedrijven. Vertrouwen staat bij ons op de eerste plek. Voor ons is het belangrijk om een betrouwbare partner te zijn in elke relatie. Wij zullen daarom altijd transparant en eerlijk zijn. Deskundigheid en continue verbetering is waar wij voor staan. Ons doel is de dienstverlening zo optimaal verlenen. Service, betrokkenheid en persoonlijk contact staan bij ons centraal.

Functie-eisen:
– Bij voorkeur beschik je over rijbewijs B + eigen vervoer
– Je hebt geen last van hoogte- en dieptevrees en claustrofobie
– Flexibiliteit, een positieve werkhouding & uitstraling
– Je bent fulltime beschikbaar om te komen werken bij ZPITS-Flex!
– Je bent communicatief sterk, stress bestendig en punctueel
– Je weet hoe te handelen m.b.t. calamiteiten en gevaren
– Je beschikt over de nodige kennis op het gebied van brandpreventie en brandveiligheid of je bent bereid je hierin te scholen
– Je bent oplettend en controleert indien nodig op gevaren
– Je hebt geen bezwaar tegen het werken in vol continue diensten(24/7)

De opleiding bestaat uit de vakgebieden: buitenwacht, basisveiligheid (VCA), bedrijfshulpverlening (BHV), en watervoerende armaturen (WVA).

Arbeidsvoorwaarden:
– Het betreft een uitzendcontract, salaris inclusief reiskostenvergoeding en diverse toeslagen (uiteraard!), interne opleiding en bijscholing, mogelijkheid tot ontwikkeling binnen het werkveld, werken binnen een dynamische en groeiende organisatie

Andere functienamen voor deze functie zijn:
Heetwerkwacht. Buitenwacht, Mangatwacht en Brandveiligheidswacht.

Interesse?
Spreekt deze functie je aan en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Reageer nu met je CV en motivatie.
ZPITS Flex
Seinhuiswachter 18- 20 (1e etage)
3034 KH Rotterdam
010 – 437 27 00
info@zpitsflex.nl

Reageer op deze vacature!