Ben jij binnenkort beschikbaar? En wil je werken als pijpfitter?

Voor één van onze opdrachtgevers uit de regio Rijnmond en omstreken zijn we op zoek naar Pijpfitters.

Als pijpfitter meet je leidingwerk in, maak of vermaak je leidingen en monteer je deze in de plant. Je verricht je werkzaamheden en selecteert de juiste materialen aan de hand van isometrische tekeningen en/of werkopdrachten. Je bewerkt en monteert RVS, duplex en of koolstofstaal of kunststof leidingen tot zogenaamde ‘spools’, in zowel grote, als kleine diameters. In sommige gevallen wordt het materiaal van tevoren op maat gefabriceerd (prefab), maar doorgaans dien je als pijpfitter het materiaal ter plekke (on site) te bewerken: je snijdt, slijpt of zaagt pijpen en pijpstukken op de juiste maat en buigt ze in de juiste vorm. Vervolgens monteer je deze spools vaak d.m.v. flenzen, waarbij je gebruikmaakt van technieken als lassen, verlijmen en lamineren. Ook kan je worden ingezet voor de controle en onderhoud van installaties, dit voor bijvoorbeeld het vervangen van leidingen, het uitvoeren van tests of het verhelpen van lekkage. Je werkt zelfstandig, vanaf tekening en volgens veiligheidsvoorschrift. Je werkt veilig, of je werkt niet.

Functie-eisen:

  • Ruime ervaring in het Pijpfitters vak, met name in de industrie
  • Fitters diploma
  • VCA basis of VCA Vol
  • VVL is een pre (Veilig Verplaatsen van Lasten)
  • WFPr is een pre (Werken met Flenzen volgens Protocol)

Arbeidsvoorwaarden:

  • Je krijgt een verantwoordelijke en uitdagende functie in een dynamische werkomgeving
  • Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding
  • Bereid zijn om overuren te draaien

Interesse? Spreekt deze functie je aan en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Reageer nu met je CV en motivatie.

Meer weten over de vacature?
ZPITS Flex
Seinhuiswachter 18- 20 (1e etage)
3034 KH Rotterdam
010 – 437 27 00
info@zpitsflex.nl

Reageer op deze vacature!