Arbeidsbemiddeling voor werkgevers

ZPITS Flex ondersteunt werkgevers bij de juiste samenstelling van teams. Gaat het om verbetering van het huidige team, kansen op de arbeidsmarkt of juist om het werven van nieuwe medewerkers. We nemen graag zaken rondom personeelsmanagement uit handen, zodat ondernemers kunnen focussen op andere belangrijke werkzaamheden. We zijn actief in heel verschillende branches. Referenties lees je hier.

ZPITS Flex ondersteunt werkgevers door:

• Maatwerk en persoonlijke arbeidsbemiddeling
• Bemiddeling nieuwe medewerkers op uitzendbasis
• Werving en selectie medewerkers voor dienstverband
• Payroll voor maximale flexibiliteit in personeelsbestand
• Begeleiding bij aannemen van mensen uit uitkeringssituatie
• Advies en ondersteuning bij maatschappelijke betrokkenheid en
 inzet Social Return On Investment.
• Advies en rapportages over wet- en regelgeving arbeidsmarkt

Werving en selectie

De zoektocht naar nieuwe medewerkers is een intensief proces. ZPITS Flex kan daarin uitstekend ondersteunen door de werving en selectiefase uit handen te nemen. De werkgever bepaalt de kaders en de wensen en wij gaan voor je aan de slag.

Ons netwerk is groot en door onze persoonlijke aanpak krijg je alleen de beste kandidaten voorgesteld. Afhankelijk van je wensen biedt je de geselecteerde medewerker een dienstverband aan of een andere vorm van samenwerking.

Advies over de arbeidsmarkt

Je wilt een team en/of je uitstraling als werkgever optimaliseren? We adviseren graag over geldende en toekomstige wet- en regelgeving, subsidieregelingen of bijvoorbeeld over de mogelijkheden om mensen met

een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Daarnaast versterken we de organisatie door advies over opleidingen en trainingen en ondersteunen we bij het vergroten van maatschappelijke betrokkenheid

en de invulling van Social Return On Investment. Allemaal onderwerpen die bij de uitstraling van je organisatie (ook bij aanbestedingen) een steeds belangrijkere rol spelen.

Payroll of uitzendbasis

Als werkgever (of als zelfstandig ondernemer of ZZP’er) is tijd kostbaar. Goed personeelsbeheer kan onbedoeld veel tijd vragen. Heb je al eens overwogen om het werkgeverschap uit te besteden? Met een payrollconstructie ben je er van verzekerd dat alles voor je medewerker(s) perfect geregeld is. Van arbeidsovereenkomst, salarissen tot ziekteverzuim en verzekeringen.

Je loopt ondertussen minder risico en je kunt je focussen op andere belangrijke zaken. Uiteraard kan ZPITS Flex ook kandidaten op uitzendbasis bemiddelen zodat je (tijdelijke-) arbeidskrachten tot je beschikking hebt en zelf de sociale lasten afdraagt, maar minder werkgeversrisico’s loopt en geen zorgen heeft over de administratie.

Trainingen en opleidingen

Voor de ontwikkeling van een bestaand team en voor motivatie van je medewerkers vormen trainingen en opleidingen een belangrijk onderdeel. Bij ZPITS bieden we een breed pakket aan van bestaande trainingen,

maar kijken we ook naar mogelijkheden om op maat een training voor je team samen te stellen. Bekijk het aanbod opleidingen en trainingen.