Arbeidsbemiddeling voor werkzoekenden

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Wij helpen je bij het vinden van de juiste functie. Ben je junior, heb je al ervaring, kom je uit een uitkeringssituatie of ben je juist op zoek naar een loopbaan-switch? Wij kijken met je mee naar je kansen op de arbeidsmarkt. Wij geloven in diploma’s, maar we geloven nog meer in je motivatie én je capaciteiten. Het gaat tegenwoordig om de juiste persoon op de juiste plek; pas dan is iedereen tevreden.

Door ons grote netwerk in de regio Rijnmond biedt ZPITS Flex veel vacatures aan. We vinden het bij de zoektocht naar een nieuwe baan belangrijk dat je goed begeleid wordt. Daar doen wij ons uiterste best voor. In het vacature-overzicht zie je alvast een selectie van het aanbod. Of upload je cv en korte motivatie zodat we je kunnen benaderen als we een goede kans voor je zien. Benieuwd naar referenties? Je leest ze hier.

ZPITS Flex helpt je door:

  • Maatwerk arbeidsbemiddeling
  • Persoonlijke begeleiding
  • Bemiddeling naar vaste baan of uitzendwerk
  • Dienstverband bij ZPITS Flex en werken op verschillende projecten
  • Advies bij ontwikkeling door trainingen en opleidingen.

Werving en selectie

ZPITS Flex verzorgt voor verschillende opdrachtgevers de werving en selectie van nieuwe medewerkers. We selecteren uit ons netwerk de beste kandidaten voor een sollicitatiegesprek bij ons op kantoor. Behoor je tot de drie beste kandidaten, dan ga je daadwerkelijk op gesprek bij de opdrachtgever. Uiteraard kijken we verder dan je cv, want we weten als geen ander dat je je door de jaren ontwikkelt en dat je diploma niet meer alles over je vertelt.

Je capaciteiten en je motivatie zijn doorslaggevend. En of jij werkelijk past bij een organisatie natuurlijk. Upload je cv en een korte motivatie, zodat we je toe kunnen voegen aan ons bestand en kunnen benaderen als we een mooie kans voor je zien.

Bij vacatures vind je een selectie van actuele functies.

Uitzenden en payroll

Wil je graag bij verschillende werkgevers werken en extra variatie in je werkzaamheden? Dan is werken op uitzendbasis of payroll misschien voor jou de beste oplossing. We werken voor verschillende opdrachtgevers die bij piekmomenten medewerkers op uitzendbasis nodig hebben. Omdat je bij een payroll-constructie bij ZPITS Flex in dienst komt, werken we intensiever samen dan bij een vacature die op uitzendbasis wordt ingevuld.

Bij beiden zorgen we samen dat een werkgever kan rekenen op een flexibele aanvulling op het bestaande team. Upload je cv en een korte motivatie, zodat we je toe kunnen voegen aan ons bestand en kunnen benaderen als we een mooie kans voor je zien. Bij vacatures vind je een selectie van actuele functies.

Trainingen en opleidingen

Het is tegenwoordig belangrijk je te blijven ontwikkelen. Via ZPITS bieden we verschillende trainingen en opleidingen aan. Met extra diploma’s vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt en met een bijscholingscursus ben je weer op de hoogte van de laatste veranderingen in je vakgebied.

Of wil je juist het roer omgooien en je omscholen naar een ander vakgebied. Bij ZPITS vind je de oplossing. ZPITS biedt ook opleidingen aan met baangarantie. Bekijk het aanbod van opleidingen en trainingen.