Over ons

De oorsprong van ZPITS Flex ligt in Rotterdam. Dat is te merken aan onze directe en transparante manier van werken. Wij noemen dat Rotterdamse helderheid. ZPITS Flex bestaat uit een klein team senior arbeidsmarktspecialisten. We werken nauw samen met onze relaties en kennen de kneepjes van het vak. Maatwerk en persoonlijk contact vinden we daarbij heel belangrijk, daarbij kijken we vooral naar kansen en mogelijkheden. We zijn snel en flexibel en werken resultaatgericht. Inmiddels zijn we actief in verschillende provincies in Nederland.

Zippora Porcelijn, eigenaar van ZPITS heeft ZPITS Flex in 2015 opgestart. De vraag vanuit de markt was dermate groot dat ZPITS Flex een logische aanvulling was op het reeds succesvolle ZPITS.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via info@zpitsflex.nl of 010 – 437 27 00 voor een afspraak!

Referenties

“Vanuit mijn rol als fleetmanager heb ik regelmatig contact met ZPITS Flex. Ik ervaar Zippora Porcelijn als bevlogen, energiek en zeer betrokken bij de medewerkers en kandidaten van ZPITS Flex. In de praktijk betekent dit snel schakelen waardoor wij op korte termijn een helder overzicht hebben. Bij zoekopdrachten wordt er altijd een eerlijk alsook commercieel advies geven m.b.t. de aangedragen kandidaten. Ik adviseer Zippora Porcelijn en haar team dan ook van harte bij u aan!”

Guus Wageveld
Fleetmanager
Automobielbedrijf Kalfsbeek

Het team van Zpits Flex geeft aan het woord “samenwerken” de juiste betekenis. “Het richten van de inspanningen van twee of meer personen of instanties op hetzelfde doel” en dit wordt gedaan op een wijze die ons heel goed bevalt. Duidelijk, persoonlijk en met passie. Door onze samenwerking kan Schot Accountants & Adviseurs zelf ook groeien in kennis, cliënten en personeelsleden. Op naar de toekomst…

Richard Beek
Belastingadviseur
Schot Accountants

“Via Linkedin feliciteerde ik Hans Schoonen met zijn nieuwe baan bij ZPITS Flex. Ik benoemde daar zijdelings bij dat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Zonder dat ik het door had, had ik binnen een week twee gesprekken. Zo snel kan het gaan! Mede dankzij Hans, door zijn goede kennis van zaken, zijn aanbevelingen en het netwerk van ZPITS Flex. Na het derde gesprek was het uiteindelijk raak en per 1 juni ga ik aan mijn nieuwe uitdaging beginnen. Hans bedankt voor je inzet en de snelle respons die je aan me gaf. Echt chapeau!”

Edgard Hitipeuw

“De Penitentiaire Inrichting de IJssel, locatie PI Hoogvliet werkt al jaren op een prettige manier samen met ZPITS en ZPITS Flex. ZPITS verzorgt op een professionele wijze bij-/omscholing en trainingen voor onze kandidaten. Dankzij de betrokken en enthousiaste medewerkers van ZPITS Flex en haar uitgebreide netwerk worden regelmatig kandidaten geplaatst bij werkgevers.”

C. Frowijn de Jong
Senior casemanager
Penitentiaire Inrichting de IJssel